BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 44
join segment otai plak ! yehuu~

Santai Bersama BEN ASHAARI
click to dancing without music

TUTUP 
6 PETANG ,
14HB OGOS 2011

Segment lagi segment
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

Post a Comment

77 Comments

Wannie Ariffin said…
terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Hafizin Jamil said…
blog ni best...header je blur tak nampak tuan gambar..ahaha
haslinda said…
hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)
suke la blog ni. kemas sangat...

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
mesti la bes chaza^^

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
AYRA ZAHRA said…
salam perkenalan dari cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
daya jamal said…
jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Aku DaN SeSuAtU said…
colourful blog:)

selamat bepuasa

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Sekamar Rindu said…
salam...

abg ben antara blogger yg terkenal dan paling aktif di negara kita..saya sangat kagum dengan beliau.
Baiz Mamat said…
hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
oshin said…
singgah ke blog best :)
Cik Nisa said…
kemas blog dye . best :)

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
singgah blog best :)

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mane button follower kamu =,=''
Izzul Amir said…
singgah sini dr segmen yg sama ;)
gelapnye blog..haha
Cik Meifaa' said…
saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Cik Purple said…
singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?
maszull said…
salam mama dtg sini jom dtg blog mama...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Rahman Mohamed said…
~sesi melawat blog .. ~
sila2 la melawat saya ye

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak
Unknown said…
hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Asyikin said…
join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html
tengok sini kot2 ada yg best :)
Luqeem™ said…
snggah..tgk blog yg bakal jd best ni

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?
Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Anonymous said…
hai cx! :) saya datang singgah :)
Hirdayu Rahmat said…
sayang..blog sayang best.... header ayag nap ekabur yanggg...
woot2..datang sini & follow skali :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
kinn said…
blog ni best okay! ;D

vintage necklace :)
Anis Athia said…
singgah sini..jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
W a n a Eiskay said…
Thanks singgah belog Wana tau. Singgah belog best ni jugak :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

Btw about soalan u, wana jawab kat sini ek.
Bukan sayang, ejaan nama tu kan lain :)
wuuu..
dterbg kn angin ke cni..
http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html
Puan Eka said…
hai awak..terjah sini
Amoi said…
balas kunjungan kt blog best ni..
amoi dah follow :)
sherryfie said…
aida singgah sini :)
blog comel!
Fha Hzh said…
hai, im following u. BW here. nice blog!!! :)
Ked said…
ponpon!!
dah abg ben tny, kte kne la jawap..
best wooo..
hehehe
Run Away said…
salam...kenal ye...;d
farahhsabri said…
balas kunjungan :) blog ni besttt! terbaekkk *ikut dalam cite boboiboy* hehe

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog comey sangad +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/
singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Mr.She said…
hiks! comel la blog ni.. sukeeee :')
Mohd Syahidi said…
salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html
Mohd Syahidi said…
salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html
Udin said…
salam kenalan.. peh! warna warni background blkg.. but it's okay.. hurmm.. keep it up.. :)

p/s: sedey tak sempat nak join.. :(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
MISS NADYA said…
nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh
Jenny Pa-un said…
salam perkenalan :)
Unknown said…
balas kunjungan ke blog yang memang best...

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..
Unknown said…
saya singgah saya singgah~~wah kewl.sye ske wrne strong black ^^ salam ukhwah
lisa lis said…
salam...

singgah sebentar...
folwow ni...

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
hanyzham hadny said…
OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak
Student uniSZA said…
singgah belog besh kat sini gak :)

header kamu pon cantekk pe dear ^^

btw , CM folo yer , camat kenalan
tH said…
thank you cx singgah blog hada.. op yerk t hada nak join segmen cx punya..cam best sgt..lgpun dah lama dah xdpt kad raya..ihihi..salam kenal dan persahabatn ok ^^
Ana Amalina said…
singgah sini balas kunjunga =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
ninie_azriena said…
datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
ninie_azriena said…
datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Acik said…
best!
lawa lar lambang uitm pusing2 tu ... camne wat tu?
:)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
HanTu-ToMYam said…
balas kunjugan...
uitm dihatiku..tu yang best pasal belog ni..hehehe
Zul fattah said…
terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/
MHZ buat kunjungan balas..
Blog yg best..hitam tampak sangat 'elegant'
Menarik dan kemas..
MHZ pon dah follow blog ni..'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
AzatLazat said…
thanx singgah
:)
singgah cari blog best pulak
Nasz said…
blog ni simple dan senang loading. i like. hehe.

MOHD NASER.com
azlina_muhammad said…
salam...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/
Pn Ayu said…
datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
hit u back..memang sejuk mata memandang :)
Unknown said…
pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)
Anonymous said…
Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Mehmet Wie said…
jalan-jalan ke blog best ni dari segmen bro ben.. salam perkenalan dan selamat berpuasa..
Lulu Caldina said…
Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
wawahida idris said…
waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu
singgah dari segmen BA

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Ashraf Jalil said…
dah lame nak tanye.. "cx" tu short form utk ape? :D
hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
cikgu said…
Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...