BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 44
join segment otai plak ! yehuu~

Santai Bersama BEN ASHAARI
click to dancing without music

TUTUP 
6 PETANG ,
14HB OGOS 2011

Segment lagi segment
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

Post a Comment

77 Comments

Wannie Ariffin said…
terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Hafizin Jamil said…
blog ni best...header je blur tak nampak tuan gambar..ahaha
haslinda said…
hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)
suke la blog ni. kemas sangat...

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
mesti la bes chaza^^

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
AYRA ZAHRA said…
salam perkenalan dari cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
daya jamal said…
jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Aku DaN SeSuAtU said…
colourful blog:)

selamat bepuasa

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
salam...

abg ben antara blogger yg terkenal dan paling aktif di negara kita..saya sangat kagum dengan beliau.
Baiz Mamat said…
hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
oshin said…
singgah ke blog best :)
Cik Nisa said…
kemas blog dye . best :)

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
singgah blog best :)

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mane button follower kamu =,=''
Izzul Amir said…
singgah sini dr segmen yg sama ;)
gelapnye blog..haha
Cik Meifaa' said…
saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Cik Purple said…
singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?
maszull said…
salam mama dtg sini jom dtg blog mama...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Rahman Mohamed said…
~sesi melawat blog .. ~
sila2 la melawat saya ye

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak
Unknown said…
hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Asyikin said…
join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html
tengok sini kot2 ada yg best :)
Luqeem™ said…
snggah..tgk blog yg bakal jd best ni

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?
Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Anonymous said…
hai cx! :) saya datang singgah :)
Hirdayu Rahmat said…
sayang..blog sayang best.... header ayag nap ekabur yanggg...
woot2..datang sini & follow skali :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
kinn said…
blog ni best okay! ;D

vintage necklace :)
Keknis said…
singgah sini..jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
W a n a Eiskay said…
Thanks singgah belog Wana tau. Singgah belog best ni jugak :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

Btw about soalan u, wana jawab kat sini ek.
Bukan sayang, ejaan nama tu kan lain :)
wuuu..
dterbg kn angin ke cni..
http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html
Puan Eka said…
hai awak..terjah sini
Amoi said…
balas kunjungan kt blog best ni..
amoi dah follow :)
sherryfie said…
aida singgah sini :)
blog comel!
Fha Hzh said…
hai, im following u. BW here. nice blog!!! :)
Ked said…
ponpon!!
dah abg ben tny, kte kne la jawap..
best wooo..
hehehe
Run Away said…
salam...kenal ye...;d
farahhsabri said…
balas kunjungan :) blog ni besttt! terbaekkk *ikut dalam cite boboiboy* hehe

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Unknown said…
salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog comey sangad +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/
singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Mr.She said…
hiks! comel la blog ni.. sukeeee :')
Mohd Syahidi said…
salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html
Mohd Syahidi said…
salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html
Udin said…
salam kenalan.. peh! warna warni background blkg.. but it's okay.. hurmm.. keep it up.. :)

p/s: sedey tak sempat nak join.. :(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Miss Nadya said…
nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh
Jenny Pa-un said…
salam perkenalan :)
hyhhh said…
balas kunjungan ke blog yang memang best...

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..
Unknown said…
saya singgah saya singgah~~wah kewl.sye ske wrne strong black ^^ salam ukhwah
lisa lis said…
salam...

singgah sebentar...
folwow ni...

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
hanyzham hadny said…
OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak
Student uniSZA said…
singgah belog besh kat sini gak :)

header kamu pon cantekk pe dear ^^

btw , CM folo yer , camat kenalan
tH said…
thank you cx singgah blog hada.. op yerk t hada nak join segmen cx punya..cam best sgt..lgpun dah lama dah xdpt kad raya..ihihi..salam kenal dan persahabatn ok ^^
Ana Amalina said…
singgah sini balas kunjunga =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
ninie_azriena said…
datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
ninie_azriena said…
datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Acik said…
best!
lawa lar lambang uitm pusing2 tu ... camne wat tu?
:)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
HanTu-ToMYam said…
balas kunjugan...
uitm dihatiku..tu yang best pasal belog ni..hehehe
Zul fattah said…
terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/
MHZ buat kunjungan balas..
Blog yg best..hitam tampak sangat 'elegant'
Menarik dan kemas..
MHZ pon dah follow blog ni..'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
AzatLazat said…
thanx singgah
:)
singgah cari blog best pulak
Nasz said…
blog ni simple dan senang loading. i like. hehe.

MOHD NASER.com
azlina_muhammad said…
salam...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/
Pn Ayu said…
datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
hit u back..memang sejuk mata memandang :)
Unknown said…
pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)
Anonymous said…
Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Mehmet Wie said…
jalan-jalan ke blog best ni dari segmen bro ben.. salam perkenalan dan selamat berpuasa..
Lulu Caldina said…
Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
wawahida idris said…
waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu
singgah dari segmen BA

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
Ashraf Jalil said…
dah lame nak tanye.. "cx" tu short form utk ape? :D
Anonymous said…
hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
cikgu said…
Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...