INAI DAMIA: INAI 100% DAUN POKOK

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

AJOMM JADI PENGANTIN SETIAP HARI ‼️♥️😍 PAKAI INAI DAMIA MEMANG PUAS HATI SANGAT TAU‼️😍🌹

Siapa yang dah cuba inai damia ni, gerenti puas hati sangat tau! Janji sumpah setia kau dan aku gittewww! Sumpah tak cari lain dah! Aicewah! Cinta sungguh dah nampaknya dengan inai asli damia 😍😍😍 Terbaik 👍😘

Sis pakai 5jam tau. Tengok warna dia macam mana? 😍♥️ Wow sangat !

Dedulu sis bukanlah peminat tegar untuk berinai ni sebab dok fikir, leceh nak kena tumbuk daun pokok 🌱 inai halus halus untuk dijadikan paste. Kemudian kena pakai berejam tapi warna tak menepati citarasa. 🥀 🤦Betul tak? Siapa macam sis? 🤭 🙋


Lepastu, bila dah malas nak menumbuk, kita pon dok mencari inai segera yang dah siap di pasaran. Tapi ⁉️⁉️ Ya Allah ❗ Tak pernah nak puas hati tau. Yelah, memula pakai memang cantik tapi sehari dua, inai mula terkopek dan menggelupas. 😭😭 Sedih sangat.


TAPI TAPI TAPI . . Sekarang tak sedih dah sebab INAI DAMIA kan adaaaa 😍 ♥️ Sis jatuh cinta habis dengan inai damia tau. Mana tidaknya, ajommm usha sikit apa yang best sangat inai damia ni 😃

😍 100% Inai Asli tanpa bahan pewarna.
😍 Inai sah dibawa solat.
😍 Warna tahan lama, pekat dan tak mudah luntur

😍 Bau wangi inai asli daun pokok

😍 dan yang paling best, inai tidak akan hilang bertompok serta bercapok. Luntur secara natural. Jadi mantain cantik gitu warnanya.

Haaa, suka ke suka❓😃 ♥️ Kan sis dah cakap, inai damia is the best tau! 😘🌹Tak rugi beli dan jatuh hati. Auuchh! 😘 Ajommm dapatkan sekarang! Ada MERDEKA SALE tau sesaiyang semua. Rugi tak grab sekarang! Meh whatsapp sis lelaju ♥️
Sekarang tengah ada MERDEKA SALE. ajomm dapatkan inai damia sekarang! Berbaloi² oii 😍



Jom jadi pengantin 24/7 😍
Lahirkanlah Keikhlasan dihatimu

Post a Comment

66 Comments

Cik Nor said…
cantik warna dia..:)
wow so pretty color, its amazing how you can do with the leaves. Last time my neighbour always put for me, she helped me applied, sadly she move away with family so I didn't have chance to have these anymore.
Ana Suhana said…
Cantiknya warna dia sis. Ana memang akan sentiasa berinai di jari. Tp tu lah cpt sangat luntur warna dia. Rasa nak cuba pula yang ni sbb tahan lama kan.
Mimie said…
Memang cantik dan pekat warna inainya. Dulu masa kahwin jenuh cari pokok daun inai siap tumbuk dengan nasi bagai sebab nak bahi pekat tapi sama je pakai tak pekat pun .Tapi yang ni memang pekat betullah
ciktom said…
wah cantiknya warna inai damia ni..sekejap je pakai 5 jam dan terang cantik..teringat plk kenangan ms kawin aritu..kena pkai semalaman..tu pun kolor xcantik..
Ezna said…
Lama dah tak pakai inai. Last sekali pakai inai mekah. Cantik warna inai asli ni. Dulu masa kecik2 ada pokok inai kat rumah. Arwah mama tumbuk2 inai tu dan taruh kat jari kami adik beradik. Teringat betul kisah lama....Senang dah ada inai macam ni. Tak payah tumbuk2 lagi.
Qeela said…
waa dah lama betul tak pakai inai secara manual mcm tu haha mmg gigih betul masa dulu2 pi tumbuk daun inai, then jadikan paste, then kejung je tunggu inai tu berbungkus kat jari2 kan haha. funny and lovely moments tho. but yess skrg ni mmg senang betul if ada jenis mcm ni, especially unt mak2 mmg kena pakai jenis mcm ni jela sng dan cpt hehe.
5 Little Angels said…
My friend loves these type of inai but not me. Like a bit weird. Will recommend this products to my friend then.
I like your inai the color so pretty. Nice that we can buy online so convenient kan. I know my friends would surely love it so I will share info with them.
Nad jenis tak suka pakai inai hahah. Rasanya kali terakhir pakai masa darjah 6 kot. Tu pun sebab ibu suruh. Dah besar ni memang tak pernah pakai langsung. Seriau bila fikir majlis Kawin nanti nak kena pakai inai hahahah.
Cantikny colour inai home made ni
Boleh la bakal2 pengantin beli dari sini.
Nampak cantik dan kemas je warna2 dia.
Dah lama tak berinai since mengandungkan adira
mrsliez said…
Liez suka pakai inai..tambah pulak kuku liez jenis kecik tu bila pakai inai nampak la naik seri sikit.. then teringin nak pakai qtec tapi cboleh pakai kan.. inai la yang boleh memenuhi selera nak pakai tec ni..
Mahagosip said…
Cantiknya kolor inai ni memang merah terang dan clear tak ada sesetenah inai nampak hitam kalau pakai hehehehe. Tapi yang ni lama tak nak hilang adakah bila cuci selalu akan hilang atau macam dakwat pakai untuk mengundi tu lambat hilang hehehe...
cantiknya warna inai dia ..merah bernyaka dan sekata..suka tengok org pakai inai..nampak brseri-seri macam pengantin baru hehehehe...
sayaidaydotcom said…
cantiknya warna inai ni.ini yang jeni celup tu ye? suka pakai inai bila ada kenduri majlis hehe orang lain yang nak kahwin, tapi kita yang sibuk hehe
Jia Shin Lee said…
My colleagues likes applying this, I'll recommend this to them since it's easier to apply now.
CCL salah sorang penggemar inai kuku . Memang selalu jugak pakai inai kuku ni . Dulu kalau nak pakai inai nak kena cari pokok inai homemade sendiri baru letak pada jari.sekarang ni mana nak cari pokok inai pun macam dah pupus . Tapi ada juga alternatif lain diorang homemadekan inai
AlongMurni said…
Nie bahaya kalu anak dara am nampak nie.. Confirm merengek suruh beli.. Mmg suka sangat pakai inai anak dara sorg nie.. Aduhai.. Sebaik ada promosi boleh la beli utk si kecik nie
CXopportunities said…
Sangat cantik sis. Ini serius 😊
CXopportunities said…
Yes sis, the color is really pretty. It's okay sis, one day I pray u too can meet and do the things that u like together 😊
CXopportunities said…
Jom cuba inai damia sis. Warna tahan lama tau. Serius. Tapi kalau sis main air dan sabun 24/7, ketahanan dia sedikit goyahlah. Hihi. Tapi masih cantik sis. Dkt kulit dia akan luntur ikut jenis kulit kita. Tapi dekat susu memang akan kekal cantik warna dia. Tak terhakis pon.
CXopportunities said…
Memang pekat sis Mimi. Saya pakai, saya jual. Hihi. Betul tu, dulu masa kawen, dpt inai terhakis. Tak cantik. Sedih
CXopportunities said…
Hihi mmg cantik ciktom. Jom try! Tengah ada year end sale tau sekarang. Berbaloi beli. InShaaAllah puas hati.
CXopportunities said…
Kannn sis? Dok teringat zaman dulu² kan? Nostalgia
CXopportunities said…
Sekarang semua orang cari inai dah siap sis. Inai Damia memang 💯 asli. Gerenti puas hati
CXopportunities said…
Yeah! Lets inform her! 😊 Tq!
CXopportunities said…
Yeah sis. U U c buy online. Just click the link given above
CXopportunities said…
Hahahah! Bestlah sis pakai inai 😊 nanti kawen, pakai tau
CXopportunities said…
Boleh sis. Jom beli dekat sini. Tekan je link given above.
CXopportunities said…
Ajommm pakai je inai damia. Pakai dkt kuku sahaja pon boleh. Dah mcm qtec.
CXopportunities said…
Memang cantik sis. Dkt kulit plg lama tahan 7minggu. Bergantung kepada jenis kulit kita. Kalau dkt kuku, warna memang cantik tahan lama sampai kuku habis. Serius puas hati
CXopportunities said…
Merah merah menyala dan sekata. Jom pakai inai damia sis
CXopportunities said…
Betul sis. Kita yg excited pakai inai. Hehe ya sis inai celup dan inai serbuk brand inai damia. Both sama warna cantik
CXopportunities said…
Yeah! Lets spread it out
CXopportunities said…
Betul sis. Sekarang semua dah mudah. Tinggal apply je 😊
CXopportunities said…
Hihi ok jom beli! Skrg ada YES! Berbaloi² 😊
Ruby said…
Jari akak pun cantik runcing-runcing pakai inai. Saya rasa nak beli je inai ni. Hahahaha. Tp siapa nak pakai kan. Comot nanti. Hahaha
nikkhazami said…
saya tak pernah pakai inai.. tapi yang ni nampak canti warnanya.. nampak fresh.. mesti berbaloi kalau beli
Airah Syahirah said…
airah memang suka sangat pakai inai.kalau dapat inai merah macam ni memang cantik je berseri tangan.selalu buat inai ukur dekat jiran je.
kisah si dairy said…
cantiknya warna inai damia ni.Seriously memang jarang nak pakai inai.Nak menumbuk inai dah ler malas, kalau ada yang instant macam ni, senang gak..nanti nak dapatkan jugaklah satu
Syamimi Saad said…
Kita kalau pakai inai yang nak kena tumbuk daun tu alahai. Kaler oren je kuku. Kalau yang beli tu, habis kulit jadi nipis. Pedig pedih lepas 2-3hari pakai.
Yang ni tak pernah try lagi. Fobia tak habis dok ingat pakai inai masa kawen. 😄😄
I forgot where is it, glad to come back and check it out. Yeah there's link below in your post. So now can just let my friends know to come check your post to click on the link.
Kawin mesti pakai inai :) Cuma tulah, masih berfikir-fikir nak pakai inai merah atau putih. Cadangnya, nikah nak pakai inai putih. Sanding nak pakai inai merah. In shaa Allah.
Klu anak dara jumpa inai mesti suka sbb Meath sakan tangan kita klu p ad kami,pengantin plg happt sebab mom cantik
Mahamahu said…
Inai Pokok boleh cantik macam ni kan hehehe tak sangka kita tengok warna cantik dan merah lain macam. Tahan lama juga ni boleh lah rasa masa nak kahwin ni hehehehe...
Bella Jamal said…
Takut nak pakai inai yang tepi2 jalan tu. Takut kene infeksi mcm yg tular di media sosial. Suka juga pakai inai. Tapi kalau tak merah mmg tak puas hati. Segala mak nenek sampai arang, nasik dok bubuh. hehe
Rawlins GLAM said…
Rawlins pun pernah ada pengalaman pakai inai yang mengelupas pada keesokan harinya. Bagus la Damia nie - mesti staff Rawlins seronok kelak. Depa jenis yang suka nak pakai inai selalu.
Canteknya warna inai ni.. merah menyala betul. Warna dia sekata pulak tu. Boleh rekomen pada bakal pengantin yg datang mencari
Henry Tan said…
actually i never really know what's the purpose of inai? but i guess whatever it is there's always a market for it.

Invest in PRS to get Tax Relief!
Lia Hasty said…
Lama betul tak pakai inai ni. Cantik betul inai merah di jari. Tiba2 rasa teringin nak pakai inai.
Isabel said…
Wow warna inai ni cantik sangat! Tak macam inai lain dalam pasaran. Mudah pudar dan macam warna ungu
CXopportunities said…
Hihih jari cx tk runcing pon, pendek² tapi cx pakai inai, kasi panjangkan sampai half ruas kedua. Heheh cx pakai sendiri ni 10jari. Dah mcm apa dah masa tu hahhhaa
CXopportunities said…
Ya betul. Inai kita memang fresh! Warna cantik. Rugi ti cuba 😀
CXopportunities said…
Wah! Suka org yg pandai ukir inai! 😍
CXopportunities said…
Hihihi kan? Jom dapatkan sekarang! Ada Y.E.S tau! Berbaloi²
CXopportunities said…
Hehe inai dia 💯 asli inai daun pokok. Banyak juga feedback kata inai membantu memulihkan kulit, kuku jemari selepas pakai inai. Rambut pon inai, kelemumur dah takde, kulit kepala jadi lwbih sihat. Itu semua feedback inai damia. Alhamdulillah
CXopportunities said…
Hehehe memang suka sebab cantik
CXopportunities said…
Memang cantik. Cx boleh gerenti sebab cx dah pakai! In love sangat! Bau pon harum.
CXopportunities said…
Ya ya betul tu. Cx pon takut tapi inai damia mmg 💯 asli. InShaaAllah okay dan terjamin
CXopportunities said…
Cx pon Ada pengalaman juga. Sedih. Okay jgn lupa share dgn staff!
CXopportunities said…
Betul. Jom rekomen. Memang terbaik. Serius!
CXopportunities said…
Inai sangat bagus sebab ianya ada kelebihan dalam merawat kulit , kuku, cagu dan rambut. 😍
CXopportunities said…
Jomlah pakai. Confirm puas hati dengan inai damia. Ada Y.E.S tau sekarang!
CXopportunities said…
Betusl sis Inai Damia memang cantik. Ini bukan overclaim tau fapi reality
Lisa Nurulain said…
lama tak pakai inai di jari