PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform


بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Pengenalan PGMall Malaysia

PG Mall adalah platform membeli-belah dalam talian nombor satu dalam Malaysia.  Platform PGMall ini dikendalikan oleh PGMall Sdn. Bhd. (836625-K) dan ditubuhkan sejak tahun 2017.  PGMall disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd dan merupakan satu-satunya platform jualan e-dagang tempatan dalam Malaysia. Tujuan utama PGMall dibentuk adalah untuk menyediakan platform perniagaan kepada para peniaga di Malaysia.  Jadi, para peniaga tak perlu risau kalau hendak menggunakan platfrom PGMall ini kerana ianya dipercayai dan selamat.  

PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform
PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform

Pada CX, PG Mall ini boleh dipercayai dan sebagai peniaga juga, ianya sangat membantu kita untuk mempelbagaikan portfolio perniagaan daripada sudut dan perspektif global.  PG Mall merupakan plaform E-dagang yang banyak digunakan oleh pengguna atas talian. Semuanya terbukti apabila PG Mall menduduki tempat ketiga teratas yang ditentukan berdasarkan laporan Iprice Insight Report.  PGMall juga terima segala jenis pembayaran sama ada melalui e-wallet dan juga payment gateaway.

PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform

Merujuk kepada The Map of E-Commerce in Malaysia, PGMall merupakan di Ranking Top 3The Map of E-Commerce in Malaysia merupakan kedudukan terbaik yang menempatkan 50 segala jenis E-Commerce platform teratas di Malaysia.  Ranking yang ditetapkan adalah berdasarkan purata trafik bagi suku tahunan mereka, kedudukan aplikasi mudah alih, pengikut media sosial dan jumlah kakitangan.

PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform
PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform

PGMall Top 3 E-Commerce Paling Banyak Dikunjungi Di Malaysia

Pembelian atas talian yang sering kita lakukan di rumah atau di mana saja, kini PGMall telah mendapat kedudukan dalam ranking di iPrice Insight.  PGMall sebagai E-Commerce ketiga paling banyak dikunjungi di antara pasaran dalam talian pemilik asing yang lain di Malaysia.  Memang terbaik pencapaian PGMall sekarang. PGMall mencatatkan jumlah lawatan laman web bulanan sebanyak  1,688,500 pelawat pada laporan Q1 2020.

PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform
PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform

Pendapatan PGMall meningkat 10 kali ganda daripada pendapatan hanya RM 500,000 pada tahun 2017 kepada RM 5 juta pada tahun 2018. Pasaran dalam talian dijangka mencapai hasil yang disasarkan sebanyak RM 100 juta pada akhir tahun.

Jom Daftar Dan Membeli Belah Sekarang di PGMall

Jom Daftar PGMall sekarang dan mula membeli belah barangan kesukaan korang!  Korang jangan tak tahu tau, PGMall sekarang dah setanding dengan platform atas talian yang lain juga.  Semakin hari, semakin ramai peniaga mula kembangkan bisnes mereka melalui PGMall.  Harga pon elok dan berbaloi mengikut pasaran.  Macam-macam jenis barangan dah ada di PGMall untuk pilihan korang.  Tak rugi dan sangat menyenangkan ketika membeli belah. 

PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform
PGMall | Malaysia No.1 Local E-Commerce Platform


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #PGMallxIprice





Post a Comment

5 Comments

Nadia Johari said…
Tunggu gaji masuk nak shopping sini. Dah masuk barang dekat troli..hehee..Best Pg Mall ni
emarieys said…
salah satu online shopping terbaik..
Mohaz Sue said…
Banyak barang best2 dengan harga berpatutan kat PGMall..
Huda Halid said…
sejak dari last year dah berjinak-jinak shopping kat PG Mall ni