Entry Cx Paling 'Laku' di Bulan Ramadhan

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Alhamdulillah Syukur ke hadrat Allah. Selama cx berblogging, banyak ilmu yang cx peroleh dan sedaya upaya juga cx berusaha untuk kongsikan ilmu yang cx tahu agar dapat memberi ilmu baru kepada pembaca yang masih belum mengetahuinya.  Alhamdulillah sangat. Entry ini merupakan entry paling laku sepanjang cx jadi blogger.  Sepanjang tahun, since entry ini di post, apabila tibanya Syaaban yang bakal menjelang Ramadhan, entry ini pasti akan menjadi laku selaku lakunya.  Tidak pernah missed untuk berada di top popular post. Alhamdulillah. Terima Kasih kepada semua pembaca. Sekurang-kurangnya cx dah sampaikan ilmu yang cx ada agar sama-sama memberi manfaat bersama. Alhamdulillah. 

baca SINI
Alhamdulillah
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

Post a Comment

8 Comments

Wanie Masduki said…
wah..banyaknya pageviews
Montana said…
tahniah..sebab post tu paling penting
kisah si dairy said…
orang yang dah kawen je boleh cari keywords nie..hehe
nor_farihan said…
Alhamdulillah...tahniah CX...
Krungkrungx said…
fuiyyoohh bnyak giler views krungkrung 200 pon tak pernah sampai ..btw tahniah !!
sHaRiNa eLyaNa said…
wah..hbt entry ni..tahniah
terima kasih jugak sbb sharekan ilmu2 tu. ;)
Mimie said…
wahhh tgiii...