Offer : siapa nak kad raya daripada CX?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 39
STICKY POST
hye peeps. ramai tanya mana cx pergi. *padehal sorang jerk tanya. kah3. okay. entry sangat simple. SIAPA NAK KAD RAYA DARIPADA CX? sila angkat tangan!!! okay, senang cite, follow the step. i'll choose by random.org .. you are lucky person? so, you will get it :) 

1. buat entry bertajuk "(nama korunk) nak kad raya daripada CX!!"
2. letak header cx kat entry anda dan link ke entry ni.
3. cerita sedikit berapa riban korunk pernah dapat kad raya? 
4. tinggalkan link entry tersebut dekat kotak komen entry ni ye. 

p/s : 
kad raya disediakan hanya untuk 11 orang sahaja.  if  you are lucky, you will get it :) 
ditutup pada Isnin 15 Ogos 2011 tepat pada pukul 8:00 pagi. 
*sentap ar kalau takde yang sudi. hahah. 
okay baii~



ampun maaf dipinta. selamat hari raya!
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

Post a Comment

22 Comments

Sarah Alias said…
pose x pnoh, ko nak raya an? meh duet raya..hahaha~
My Name is Mar said…
http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/musicbrilliantcom-nak-kad-raya-dari-cx.html
bombay said…
join!;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/bombay-nak-kad-raya-dari-cx.html
Anonymous said…
joined. hehe..

http://zatieebayim.blogspot.com/2011/08/zatieebayim-nak-kad-raya-dari-cx.html
Ku Azhar said…
hehehe bkn xnk join...xperasan la :p
Unknown said…
Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/
Razif Razak said…
http://razifrazak92.blogspot.com/2011/08/razif-nak-kad-raya-dari-cxhehehe.html .....nak gak..ngeee~~
Urzain Hussain said…
nak2..
pos laju jewp..
hehe..(^^,)
maszull said…
sori cx's....mama nak kad raya jugak yer....

http://maszull.blogspot.com/2011/08/mama-maszull-nak-nak-kad-raya-dari-cx.html
halilyism said…
cx... moe nak kad raya dari cx.. heehehhe.... jangan lupa bagi moe kad raya tau tau.. hehe
Fatin Aqilah said…
aten join yerp :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/fatin-aqilah-nak-kad-raya-dari-cx.html
cik reen join jugak...
suda lame follow kamoo..
ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/cik-reen-nak-kad-raya-dari-cx.html
tH said…
http://teamohada.blogspot.com/2011/08/Hada-nak-kad-raya-dari-cx.html
tH said…
http://teamohada.blogspot.com/2011/08/hada-nak-kad-raya-dari-cx.html
Shira Mary Jenn said…
nak kad raya jugak ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/cik-mary-ann-nak-kad-raya-dari-cx.html
Murnie said…
munie nak juge cx!!!
hehe

http://cutesahaje.blogspot.com/2011/08/murnie-nak-kad-raya-dari-cx.html
http://applehijou.blogspot.com/2011/08/syazwani-atiqah-nak-kad-raya-dari-cx.html


CX,,,kite nak kad raya dr CX...
memey janie said…
memey nak kad rya jgk..
memey join...
http://cgadiscinabajauloveryeowook.blogspot.com/2011/08/memey-nak-kad-raya-daripada-cx.html
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2011/08/bbl-nak-kad-raya-dari-cx.html

BBL nak kad rayo jugak...