weh agak-agaklah kan~



Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 17
hye everyone.. huh.. weh! agak-agaklah kan. aish. korunk tahu something tak? Ya Allah.. tersentak sekejap. takde la tersentak sangat .. nak gelak pon ade.. apa jenis manusia lah yang ada di muka bumi Allah ni yerk. 

Ya Allah.. tadi sedang aye dok belek-belek Traffic sources aye dekat stats blog.. tup-tup aye jumpe ni.. huh.. 

click for the best view
haaa. korunk nampak tak ape yang depa dok search keywords dekat blog aye? Ya Allahuakhbar. ni kedengki ke hape ni? huhu.. agak-agaklah kan.. blog aye ni semua yang baik-baik belaka.. carot pon aye tak pernah sebut kat sini.. tak sampai sebulan aye jadi blogger.. dah macam-macam ragam dan belang dah aye leh nampak kat bloggers Malaysia ni.. aish.. tak fahamlah..

ade ke patot search cenggitu? dah takde knowledge lain lagi dah ke yang hampa suma nak tahu? aish.. dunia ni sangat luas.. hidup pon lom lagi sempurna dengan pengalaman lain .. pengalaman ni jugak yang korunk nak an? apelah jenis manusia .. hidup di muka bumi Allah ni.. Allah suruh cari ilmu untuk kebaikan dunia dan akhirat .. tapi yang jenis camni plak? sape yang jawab? terpulanglah kat korunk.. tapi jangan disebabkan nila setitik.. rosak susu sebelanga.. 1 blogger 1 Malaysia la beb.. 


ilmu Allah itu banyak lagi yang berfaedah
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

Post a Comment

20 Comments

Unknown said…
haha..mcm2..bui tak pernah lagi jumpa yg pelik2 camni kat blog bui..^_^
CXopportunities said…
haha. tulah kan. dunia kan.. macam-macam orang.. =) btw, thanks sudi komen.
Anonymous said…
org skrg...mcm2...
CXopportunities said…
hurm. tulah kan syahz.. macam2. terima je lah. btw, thanks sudi komen. =)
hunnyAPIS said…
sabar je laaa :(
CXopportunities said…
hang memang tak syg mulut kan @Taufan Bin Ribut.. huhu. btw, thanks
CXopportunities said…
tq hunny APIS sudi komen here.
bombay said…
nak buat macam mane..tangan orang, xboleh nak halang..haha..biala org tu bahagia..haha
CXopportunities said…
yup. but sometimes.. they must think twice before make something bad. =)
Fara E's said…
haha , dorang jmpe ke tak perw dorang cari ?
saba jep la
#ishh (:
CXopportunities said…
hehe. ofcuz la takde syg. blog aye suci tau. btw thanks sudi komen. =)
Rean said…
haha mcm2 lah manusia..
CXopportunities said…
duniawi kan IMBobo.. =) btw thanks sudi komen
Mohd Hazwan said…
apa la main intai-intai pulak hehe..
sape la cari keyword macam tu kan
CXopportunities said…
tula kan hazwani. takde kije cari kije. tp tak berfaedah. btw, tenx share komen kt sini. =)
Unknown said…
tetiba plak ada port seacrh zina termasuk dalam blog awak.. :D eehehe
CXopportunities said…
tulah kan Mejuez .. tk memasal jerk.. =) btw tenx sudi komen kt sini
Unknown said…
heheh kekadang kita men search jew dekat pakcik google ni.. apa yg kluar kita main redah je.. :D
CXopportunities said…
haha. dan tak memasal mencemar duli yang maha mulia para bloggers an? huhu