Jumpa Keyword Merapu Dalam Blog



Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 17
Hai semua, tak ku sangka, ada juga pembaca yang mencari keyword merapu meraban dalam blog ini.  Tak beragaknya kamu ya.  Agak terkejut juga sebenarnya tetapi kelakar pon ada.  Pelik pelik sungguh lah hai para pembaca blog ini ya.  Kita tak pernah pon nak update benda yang merapu sedemikian.  Korang boleh tengok sendiri apa yang mereka cari di blog ini.  Kesian dengan mereka yang pelik .  Kita eloklah tengok dan skodeng trafik blog sendiri, tiba-tiba terjumpa benda tidak berfaedah ini. haha! 


Keyword merapu
Keyword Merapu Para Pembaca


Korang rasa pembaca ini sejenis manusia macam mana? Takkanlah kita nak update entry seperti itu.  Baru sebulan kita buat blog, tiba-tiba ada orang yang mencari keyword macam tak masuk akal ini haa.  Kita update yang elok-elok sahaja dekat blog ini tau.  Tak berani nank update yang bukan-bukan.   Dosa ditanggung oii ! Semua akan dihitung.  Jangan jadi yang bukan-bukan ya.  Jadi budak baik tau. kbai.


Ilmu Allah itu Luas
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

Post a Comment

20 Comments

Unknown said…
haha..mcm2..bui tak pernah lagi jumpa yg pelik2 camni kat blog bui..^_^
CXopportunities said…
haha. tulah kan. dunia kan.. macam-macam orang.. =) btw, thanks sudi komen.
Anonymous said…
org skrg...mcm2...
CXopportunities said…
hurm. tulah kan syahz.. macam2. terima je lah. btw, thanks sudi komen. =)
hunnyAPIS said…
sabar je laaa :(
CXopportunities said…
hang memang tak syg mulut kan @Taufan Bin Ribut.. huhu. btw, thanks
CXopportunities said…
tq hunny APIS sudi komen here.
bombay said…
nak buat macam mane..tangan orang, xboleh nak halang..haha..biala org tu bahagia..haha
CXopportunities said…
yup. but sometimes.. they must think twice before make something bad. =)
Fara E's said…
haha , dorang jmpe ke tak perw dorang cari ?
saba jep la
#ishh (:
CXopportunities said…
hehe. ofcuz la takde syg. blog aye suci tau. btw thanks sudi komen. =)
Rean said…
haha mcm2 lah manusia..
CXopportunities said…
duniawi kan IMBobo.. =) btw thanks sudi komen
Mohd Hazwan said…
apa la main intai-intai pulak hehe..
sape la cari keyword macam tu kan
CXopportunities said…
tula kan hazwani. takde kije cari kije. tp tak berfaedah. btw, tenx share komen kt sini. =)
Unknown said…
tetiba plak ada port seacrh zina termasuk dalam blog awak.. :D eehehe
CXopportunities said…
tulah kan Mejuez .. tk memasal jerk.. =) btw tenx sudi komen kt sini
Unknown said…
heheh kekadang kita men search jew dekat pakcik google ni.. apa yg kluar kita main redah je.. :D
CXopportunities said…
haha. dan tak memasal mencemar duli yang maha mulia para bloggers an? huhu