JSTI AURA: Supplemen Kesihatan dan Kecantikan Berkualiti, Halal serta Selamat

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Siapa yang tak suka kesihatan dan kecantikan dalam masa yang sama? Semua orang nak cantik dan sihat. Macam macam jenis supplemen ada sekarang. Boleh pilih mana yang kita yakin dan rasa selamat untuk digunapakai.  JSTI AURA merupakan sebuah syarikat yang mengeluarkan dan membekalkan supplemen kesihatan, pelansingan, dan kecantikan yang berkualiti, selamat, halal serta berkesan. Antara produk yang cx nak perkenalkan adalah IDAMAN dan FIT BRIGHT.  Jsti Aura mempunyai sembilan produk yang dikeluarkan tetapi cx nak fokus kepada dua produk sahaja seperti yang cx sebutkan di atas. Produk Jsti Aura berkualiti tinggi dan disokong dengan sijil Halal, HACCP, GMP, KKM, Ujian Makmal .

Idaman
FitBright
[IDAMAN] Idaman merupakan supplemen dalaman kecantikan wanita yang berasaskan jus botanikal intipati, mesti dimiliki oleh setiap wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan kecantikan yang menyeluruh.  Ia menggabungkan pelbagai khasiat seperti; manjakani, lingonberri, kacip fatimah, akar serapat, tomato dan pelbagai herba terpilih. Kesemua bahan semulajadi ini dapat membantu para wanita untuk;


Didatangkan dalam bentuk botol yang kecil dan comel tetapi mampu kembalikan keremajaan anda
🌸 Mencantikkan, menaikkan seri wajah.
🌸 Membantu dan memantapkan aset wanita
🌸 Memabantu mengatasi masalah dalaman dan keputihan
🌸 Mencerahkan kulit dan anti penuaan
🌸 Menguatkan otot faraj dan rahim
🌸 Mengatasi Kulit Wajah dan jerawat
🌸 Meningkatkan stamina dan tenaga

IDAMAN dirumus khas daripada bahan 100% semulajadi dan tiada campuran bahan kimia, pewarna mahupun pengawet.  Pengambilannya diyakini selamat, halal serta diiktiraf oleh KKM dengan kepakaran pengilang bertaraf GMP.

Idaman
Cara untuk minum Idaman; sehari antara satu atau dua botol, diambil sebelum sarapan pagi. Botol hendaklah digoncang terlebih dahulu selama dua hingga tiga saat bagi seimbangkan kembali cecair dalam botol. Kemudian, cucuk atas botol menggunakan straw khas yang dibekalkan di dalam kotak Idaman.  Setelah dicucuk, hendaklah terus minum. Idaman hendaklah disimpan pada suhu bilik dan perlu dijauhkan daripada kanak-kanak. Kepada para ibu mengandung, hendaklah mendapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

Fit Bright: Body Cleansing, Appetite Control, Skin Brightening and Carbs + Fat Blocking

[FIT BRIGHT] Fit Bright (Body Slimming & Skin Brightening) adalah supplemen kesihatan dan kecantikan berasaskan Phytonutrien yang baik untuk kesihatan tubuh badan kita. Ianya membantu mengembalikan keyakinan diri. Fit Bright diperbuat berasaskan bahan semulajadi dan diperakui berkesan dan selamat untuk digunakan. Rasanya adalah berperisa buah-buahan dan sedap. Didatangkan dengan empat jenis FUNGSI dan PERISA :

Fit Bright dipek secara rapi dengan saiz yang comel bagi memudahkan untuk dibawa kemana sahaja

1️⃣ Appetite Control (Perisa Lemon) 

 Mengawal selera makan & meningkatkan metabolisma badan.

Mengawal selera makan dan rangsangan metabolik pada waktu pagi.K  Konsisten pengambilannya mampu menyekat selera makan harian kita dan meningkatkan metabolisma, tenaga dan membakar lemak dengan cara yang semulajadi dan ianya terbukti dengan kehadiran lemon. [Tidak sesuai untuk ibu menyusu]

2️⃣ Carbs + Fat Blocking (Perisa Campuran Berry) 

- Menyekat Carbo dan Lemak selepas makan serta membakar lemak dengan cepat.

Perisa Beri ini membantu menyekat lemak dan karbohidrat. Kita dapat menikmati makanan seharian tanpa rasa bimbang jika berat bertambah dengan fit bright terbaik ini. Ianya menggabungkan karbohidrat dan penyekat lemak yang mampu membakarnya dengan baik. [Tidak sesuai untuk ibu menyusu]

3️⃣ Body Cleansing (Perisa Nenas) 

- Detox & Pembersihan dalaman badan untuk lebih cerdas & sihat.
Mengurangkan lebihan air dan membersihkan badan kita. Membersihkan dalaman badan secara perlahan-lahan tanpa menggunakan sebarang ubat tambahan. [Ibu menyusu boleh mengamalkannya]

4️⃣ Skin Brightening (Perisa Honey Melon) 

- Mencerahkan & Mencantikkan kulit wajah serta tubuh badan.

Pengambilan satu dos dapat membanfu mencerahkan, memutihkan dan meremajakan kulit. Dapatkan faedah semua bahan semulajadi dan kembalikan keremajaan anda daripada pendedahan cahaya matahari, kulit yang kusam dan penuaan usia.  [Ibu menyusu boleh mengamalkannya]


Dah sedia untuk meremajakan diri dan merawat serta mencantikkan dalaman kita? Mari dapatkan segera produk hebat daripada Jsti Aura sekarang! Boleh rujuk link di bawah ini untuk ketahui lebih lagi okay! Jangan lupa amalkan kehidupan yang sihat dan cantik.

Facebook:

Instagram:

Website:

Cantik dalaman, terserlah keayuan
Lahirkanlah Keikhlasan Dihatimu

Post a Comment

19 Comments

Suria Amanda said…
Wow..product detox ni kan..paling bagus sekiranya menggunakan bahan semulajadi, ingredient diyakini dan selamat di gunakan..akak suka je kalau boleh detox...
Chris_Sella said…
suplemen perisa berry tu selalu dengan. Tapi ini kali pertama saya tahu mengenai suplemen perisa Nanas dan Honey Melon. Rasa macam menarik sangat
sesuai sangat untuk kaum perempuan yang nak jaga kesihatan..tambah lagi guna bahan-bahan semulajadi.. produk ni boleh beli online ke ada jual kat toko jamu?
Cik Lily Putih said…
nampak bagus je produk ni ek, packging comel-comel plak tuh so senang nak di bawa ke mana saja. masa first time minum tuh ada rasa nak membuang yang teruk sangat tak? eh kena ambil tau semua ni kan sebelum kita nak membeli
Propa Rangers said…
Pelbagai product untuk kurus dan cantik semakin berleluasa hari ini. Min pun pening nak pilih mana satu. Ermmm..setelah diamati macam menarik juga product yg CX jelaskan ni..
Kayathre said…
I am very careful when come to take supplements. So i don't take supplements for whitening all. But, if this is really safe and gives you good result, you should continue take it.
Ezna said…
Kalau makan supplement ni memang kena sudahi dengan air yang banyak. Kena tengok produk yang betul2 sesuai dengan diri kita. Result juga berbeza dari satu individu ke individu yang lain. Kalau bagus boleh la cuba produk ni.
Mimie said…
Tak pernah dengar pasal produk ni sebelum ni Erm supplimen macam ni kalau nak nampak kesan memang kena minum air yang banyak. Yang paling penting diperbuat dari bahan semulajadi dan selamat.
Fuzy Hamid said…
Bestnye produk detox tu..rasa teruja nak cuba produk ni
Tekkaus said…
Hmm...supplements which whitens. I am skeptical when it comes to such supplements. As the saying goes...we really need to be careful with what we shovel down our throat. Then again if it is proven to be safe, why not right?
Hanny Abdullh said…
Sis ni memang kurang sikit nak ambik suppñement mcm ni..takut ada effect sebab sis ni kurang minum air. Tapi makin berumur ni kenalah ambik jugak kan? Kalau selamat diminum n ada pengesahan bolehlah sis cuba nanti
Rawlins GLAM said…
Pada Rawlins, yang penting selamat, mudah dan berkualiti kerana ianya akan memberi kesan di kemudian hari kan. Bagus bila dah ada kelulusan yang diperlukan nie - yang penting kita kena istiqamah mengamalkannya kan
Alia Farhan said…
Comel gila packaging ok....tapi ok x produk ni ya.. Bukan apa.. Sekarang ni banyak gila produk putih2 ni.. Takut pulak kalau yg jnis dengar kesan seawal sehari la apa la.. Org putih kata too good to be true...cuma apa2 pun kena check dengan kkm. Product registered n safe or not kan
Henry Tan said…
well given that it is jus botanical, i supposed it is safer on certain level right. but anyhow, wow halal, so i supposed many Muslims would love it for the detox.
Syamimi Saad said…
Idaman. Unik nama dia. Hehe
Sesuai dengan maksud penggunaannya. Untuk kecantikkan kaum hawa kan.
Menarik. Pasti ramai yang akan mencuba.
Nadia Johari said…
pertama klai nampak produk ni..yang jenis botol tu memnag terus minum la ye..wah mesti sedap rasa dia kan..nak cantik kena jaga dalaman juga kan..nice sangat la..
Mek Onie said…
bila kita consume supplement macam ni, benda first yang kita nak kena ingat adalah pengambilan air putih 2 liter sehari dan pemakanan pun kenalah jaga dengan betulkan :)
JMR said…
flavour nenas? hehe..unik tu.. banyak produk supplemen macam ni. paling penting, kena pastikan ianya selamat dan halal la kan. air putih kena minum byk2 bila ambil supplemen
cindy said…
This supplement look like able to do a good job and most importantly it halal and safe! Will let all my fren know and try