"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"


بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

dah lama tak join segmen Nasz. hehe. so today, cx nak join. korunk nak join tak? simple jerk segmennya :) ayuh!

click here
due:
11.00 malam
(26hb April 2012)

salam perkenalan
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Post a Comment

15 Comments

Nasz said…
thanx sudi join segmen saya cx. dah lama tak nampak cx. huhu.
Nasz said…
list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.
AyueJean said…
Follow dan komen cni dri segmen same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html
Sha Mohamed said…
Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

*maaflah ayat copypaste... ;p
Unknown said…
budak ney dtg dari segmen yg sama .

done follow sini :)

http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html
Unknown said…
Salam...
Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang cantik ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

TQVM
Emma said…
Yuhuuu Emma singgah sini =)

http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html
eyza said…
singgah and follow sekali

http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

kalau ade mase jom ke blog eyza pulak
Ika Halim said…
Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

Done following your cutest blog ;)
Nour Adieb said…
Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html
Unknown said…
hye awak..
jalan2 cari kawan ^_^
http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html
Anonymous said…
salam singgah dari segmen yg sm..slm prknln..ifa da follow cnie...=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html
Pecinta pink^^ said…
salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)
http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

foLLow sini ye!
Fieza Sani said…
salam perkenalan dari akak..segmen yg sama..saja jenjalan ke blog2 kawan2 yg joint segmen NasZ..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html