Anda Dapat Kad Raya dari CX tau!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 47
hye korunk! pewitt~ hari ni cx nak list out antara mereka yang dapat kad raya daripada CX :) disebabkan antara mereka ni adalah mereka yang sangat sporting, so, cx buat keputusan drastik.  CANCEL pemilihan random.org .. so, korunk semua akan dapat kad raya daripada cx okay? suke tak? suke tak? hehe



  1. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/musicbrilliant.com-nak-kad-raya-dar-cx.html
  2. http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/bombay-nak-kad-raya-dari-cx.html
  3. http://zatieebayim.blogspot.com/2011/08/zatieebayim-nak-kad-raya-dari-cx.html
  4. http://razifrazak92.blogspot.com/2011/08/razif-nak-kad-raya-dari-cxhehehe.html
  5. http://maszull.blogspot.com/2011/08/mama-maszull-nak-nak-kad-raya-dari-cx.html
  6. http://momoekarut.blogspot.com/2011/08/momoe-nak-kad-raya-dari-cx.html
  7. http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/fatin-aqilah-nak-kad-raya-dari-cx.html
  8. http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/cik-reen-nak-kad-raya-dari-cx.html
  9. http://teamohada.blogspot.com/2011/08/Hada-nak-kad-raya-dari-cx.html
  10. http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/cik-mary-ann-nak-kad-raya-dari-cx.html
  11. http://cutesahaje.blogspot.com/2011/08/murnie-nak-kad-raya-dari-cx.html
  12. http://applehijou.blogspot.com/2011/08/syazwani-atiqah-nak-kad-raya-dari-cx.html
  13. http://cgadiscinabajauloveryeowook.blogspot.com/2011/08/memey-nak-kad-raya-daripada-cx.html
  14. http://budakbandunglaici.blogspot.com/2011/08/bbl-nak-kad-raya-dari-cx.html

okay, korunk sila tinggalkan alamat korunk dekat komen box entry ini okay? don't worry, cx takkan publish alamat korunk tu. sebab cx kan buat waiting moderation comments :) if nak komen dan bukan nak letak alamat, sila komen dua kali. hahaha okay, tq! jangan lupa tau, ALAMAT RUMAH! ;) terima kasih! 

p/s : 
please leave your address as soon as possible

related entry :

impian jika diusahakan, pasti menjadi kenyataan
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

Post a Comment

12 Comments

My Name is Mar said…
rasanya saya tak perlu bagi alamat kot?
Ha-ha-ha:D
Kaki Wayang said…
Nape url i tak de?hehehehehehe
Luqeem™ said…
wah wah..best..nak satu..
Syakir Aziz said…
laa...da tak sempat ek?
Wanie said…
tahniah sume..:)
Shira Mary Jenn said…
yeayyyy, dapat kad raya dari CX!!!!! ;)
bombay said…
terbaik!!!!!tq!
yes!! dapat kad raya dari cx!!
Ash-and-The-Cat said…
waaa, nak jugak kad raya... ^.^